NummerNul

Over Ons

Een initiatief van PostNL en Dasym

Het startpunt voor een betere buurt
Het leven is duurder geworden en de inkomensongelijkheid in Nederland groeit. Hierdoor staat de kwaliteit van leven voor veel mensen onder druk. NummerNul brengt samen met bewoners buurtinitiatieven tot leven die het dagelijkse leven een stukje makkelijker maken. 

Wat doet NummerNul?

01

Buurt Innovatie
NummerNul onderzoekt en ontwikkelt innovatieve oplossingen voor concrete behoeften van bewoners

02

Living Lab
Een plek waar we ideeën in de buurt testen en experimenteren met projecten.

03

Startup Funding
We voegen kapitaal, kennis en ons netwerk toe aan ventures die een bewezen impact hebben op de samenleving.

Meet the team

Stefan
Stefan Gerts

Stefan is Directeur van NummerNul, verantwoordelijk voor het bewaken van het 'NummerNul-DNA' en de bijbehorende strategie.
Zijn achtergrond ligt in (commercial) law en privacy. Stefan heeft jarenlange ervaring als jurist en chief privacy officer binnen grote corporates waar hij leidinggaf en zich bezighield met zaken als business development, digitalisering en M&A-trajecten. Verschillende domeinen zijn Stefan niet vreemd, zoals o.a. Logistics, Retail, IT en meer.

Heb je een startup of scale-up en wil je met ons samenwerken of ben je op zoek naar investering? Ben je geen startup/scaleup maar wil je een partnership verkennen? Dan kun je contact opnemen met Stefan via stefan@nummernul.nl 

Poey Lam
Poey Lam

Poey is de Innovation Lead bij NummerNul en verantwoordelijk voor alle innovatietrajecten binnen de innovatiestudio. Ze is expert in corporate innovation, tech startup acceleration, startup funding en is zelf ook ondernemer. Poey heeft samengewerkt met F500-organisaties en heeft ervaring in verscheidene domeinen zoals o.a. Financial Services, Food & Agriculture, Smart Cities, Retail, Digital Identity en meer. Ze komt van een van de meest actieve Silicon Valley gevestigde VCs.
Heb je een goed (impactvol) idee voor in de buurt? Ben je op zoek naar een partnership of wil je graag verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen op het gebied van innovatie? Neem dan contact op met Poey via poey@nummernul.nl. Poey is ook beschikbaar als spreker voor evenementen en als mentor voor (pre-)startups. 

Stijn
Stijn van Woerkom

Stijn werkt momenteel als Venture Lead bij NummerNul en als Associate bij Dasym. Hij heeft een Master of Science in Politieke Economie en houdt zich voornamelijk bezig met strategie, finance en ventures. Heb jij een startup of scale-up en ben je op zoek naar funding? Dan kun je contact opnemen met Stijn via stijn@nummernul.nl

De 2 founders van NummerNul

NummerNul is een initiatief van PostNL en Dasym. De combinatie van deze twee bedrijven verschaft toegang tot elke wijk van Nederland en is de sleutel tot het slagen van maatschappelijke innovaties. Samen lossen we concrete problemen van bewoners op, te beginnen bij hun basisbehoeften.

PostNL is dé logistieke dienstverlener in Nederland met een ijzersterk klantenbestand en IT. Het bedrijf biedt een breed scala aan post- en pakketdiensten aan consumenten en bedrijven in Nederland en daarbuiten. PostNL heeft een uitgebreid netwerk van postkantoren, brievenbussen en sorteercentra in het hele land.

Dasym is een onafhankelijke, research-driven investeringsmaatschappij met een hoofdkantoor in Naarden en vestigingen in Los Angeles en Shanghai. Dasym biedt een breed scala aan beleggingsdiensten op het gebied van Managed Accounts en Beleggingsfondsen. Dasym maakt deel uit van de Rasile Groep.

Samen met de vertrouwde merken van Nederland gaan we successen vergroten, lokale netwerken versterken en ketens slimmer aan elkaar verbinden.

© Copyright 2023 Nummernul - Privacyverklaring - Gebruikersvoorwaarden